- Totalleverandør IT, med fokus på WEB og SMS

Noen av våre MiniApps

Ads24
System for å administrere reklame-bannere på websider. Statistikk for antall visninger og klikk.
BackOffice Hundeskole
Administrasjon med kurs/markedsplan, påmelding, dokument/lister og fakturering. Statistikk og provisjon. SMS+Epost-utsending. Web-integrasjon.
BilAdm
Logistikksystem for biladministrasjon til bedrifter og arrangementer. En komplett oversikt over biler, sjåfører og oppdrag med kjørelister.
EdiWeb
En brukervennlig løsning for automatisk mottak av ordrer fra Tine Meierier. De som bruker EdiWeb har full oversikt over alle sendinger fra Tine på ett sted med blant annet sporing av fraktbrev og sms-utsending med fraktbrevlink til sjåfører.

Inkassofiler
En enkel applikasjon som enkelt konverterer inkassofiler mellom ulike selskaper innenfor inkasso, f.eks. Lindorff, Svea, Gothia/PRA og til/fra Predator Credit Management Software

Hva er MiniApps?

Konseptet MiniApps fra IT Respons er kort fortalt små web-løsninger "i skyen" med ulik funksjonalitet for å kunne bl.a. registrere, behandle, knuse, systematisere, kvalitetssikre og effektivere bruk av data. Det kan være en liten løsning med ett skjema med rapport, til mange sider og masse funksjoner..

MiniApps fungerer som en hvilken som helst avansert webside. Den er platform-uavhengig, og man trenger derfor kun en enhet med nettleser (f.eks. Internet Explorer, Mozilla FireFox, Safari, Opera e.l.) på en internettlinje.

Flere brukere kan dermed sitte hvor som helst i verden med enten pc, mac, ipad, håndholdt enhet etc, og jobbe mot samme MiniApps.

Det trengs ingen store investeringer av servere og programvare, da MiniApps ligger "i skyen" på våre sikrede servere som er plassert i én av Oslos datahaller med redundans på linjer, strøm og kjøling.

Endre en MiniApps eller lage en ny tilpasset dere?

Vi kan enkelt tilpasse våre MiniApps etter deres behov, og kan også på kort tid lage helt nye MiniApps for å løse deres utfordringer.